Donatie TVM foundation voor Varen met Joop-2

In het Gelderse Herwen timmert de stichting Varen met Joop-2 aan de weg. Namens de TVM foundation bood Gerard Kampert samen met Maarten de Graauw van vervoerder Mainfreight een cheque van 3.000 euro aan aan Varen met Joop-2. De stichting zet zich in om mensen die gehandicapt of eenzaam zijn ontspanning te bieden met een jaarlijkse bootreis.

 

Risk-manager Maarten de Graauw van TVM-relatie Mainfreight vond dat Varen met Joop-2 wel een donatie uit de TVM foundation verdiende.

“Varen met Joop-2 is in Oost-Gelderland een begrip. Gehandicapten en mensen met een sociale beperking komen via de stichting op een natuurlijke manier onder de mensen en van de boottochten en bijeenkomsten wordt altijd een ware happening gemaakt. Dit soort lokale initiatieven zijn in deze tijd erg belangrijk om iedereen bij de gemeenschap te betrekken.”

Het doel van de boottocht en de bijeenkomsten is vooral het bevorderen van de integratie tussen mensen met een handicap en mensen zonder handicap, tussen ouderen en jongeren. De 3.000 euro heeft de stichting Varen met Joop-2 gebruikt om de kosten van de jaarlijkse boottocht te dekken en andere initiatieven te nemen om de doelgroep uit hun isolement te halen.

Donatie van de TVM foundation

Leden/klanten die bij transportverzekeraar TVM verzekerd zijn kunnen net als Maarten de Graauw van logistiek dienstverlener Mainfreight, een aanvraag indienen bij de Stichting TVM foundation. De Coöperatie TVM reserveert jaarlijks een deel van haar winst en doneert deze aan de TVM foundation.

De stichting TVM foundation ondersteunt maatschappelijke initiatieven. Ook een project voorleggen aan de TVM foundation? Dit kan via deze pagina

Project aanmelden

Wilt u een project aanmelden? Doorloop dan de volgende stappen:

1. Lees de voorwaarden

2. Vul het aanvraagformulier in

3. Stuur het aanvraagformulier op

Uw aanvraag dient voor 1 oktober bij ons binnen te zijn.