Hoe vraag ik een donatie aan?

Hoe vraag ik een donatie aan?
27 mrt
2018

Heeft u een project waarvoor u een donatie wilt aanvragen? Of kent u een stichting of vereniging die een donatie verdient? U kunt als verbinder een aanvraag indienen. Wij ontvangen graag voor 1 mei het aanvraagformulier met de daarbij behorende bijlagen.

U kunt als lid van de TVM groep of als medewerker van een organisatie die lid is van de TVM groep een project indienen bij de TVM foundation. Dit kan als direct betrokkene van een stichting of vereniging (bijvoorbeeld als bestuurslid), maar ook als verbinder. U stelt hier als het ware de vereniging of stichting voor aan de TVM foundation en dient samen de aanvraag in.

Voorwaarden
Een project komt in aanmerking voor een donatie als het voldoet aan de voorwaarden van de TVM foundation. De aanvragen moeten gericht zijn op het verbeteren van het maatschappelijke, sociale of culturele leven.

Een donatie aanvragen?
U kunt heel handig een project indienen met het online aanvraagformulier. Wij ontvangen graag uw aanvraag inclusief bijlagen voor 1 mei a.s. per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Coöperatieve gedachte
De TVM stelt jaarlijks een deel van haar winst beschikbaar aan de TVM foundation om verenigingen en stichtingen een mogelijkheid te geven om hun dromen in vervulling te laten gaan. De TVM foundation is opgericht in 2012 vanuit de coöperatieve gedachte van TVM. De coöperatie betekent voor TVM betrokkenheid bij haar klanten/leden en medewerkers. TVM wil graag iets terug geven aan leden en medewerkers voor een betere leefomgeving en dat maakt de TVM foundation mogelijk.

De TVM foundation maakt dromen waar!