Maak dromen waar met de TVM foundation

Maak dromen waar met de TVM foundation Maak dromen waar met de TVM foundation
24 feb
2016

De TVM foundation maakt dromen waar, samen met u en uw vereniging, uw wijk, uw omgeving en met de TVM foundation. Samen zetten wij dromen om in daden.

Dromen in vervulling
‘We stellen jaarlijks een deel van de winst beschikbaar om verenigingen en stichtingen een mogelijkheid te geven om hun dromen in vervulling te laten gaan’, vertelt Joop Atsma, voorzitter van de TVM foundation. ‘De aanvragen moeten gericht zijn op het verbeteren van het maatschappelijke, sociale of culturele leven. TVM foundation is opgericht in 2012 vanuit de coöperatieve gedachte van TVM. De coöperatie betekent voor TVM dat de verzekeraar betrokken is bij onze klanten en medewerkers. TVM wil graag iets terug geven aan leden en medewerkers voor een betere leefomgeving en dat maakt de TVM foundation mogelijk.’

Een onvergetelijk moment
‘Een blij gezicht vergeet je niet snel. Een stichting diende een aanvraag in voor de aanschaf van zadels voor paarden zodat mensen met een beperking, handicap of chronische aandoening kunnen paardrijden. De aanvraag is gehonoreerd en de stichting kon niet alleen hun eigen droom verwerkelijken maar ook die van vele anderen. Het moment dat de kinderen in het zadel worden geholpen, beginnen ze te stralen. Dit is een manier om te kunnen bewegen. Een onvergetelijk moment’, aldus Joop Atsma.
Enkele voorbeelden van projecten die een donatie van de TVM foundation hebben ontvangen, zijn:
•    renovatie van een dorpshuis;
•    aanschaf duofiets om in te zetten bij revalidatie van ouderen;
•    aanschaf van portofoons om vermiste personen op te sporen;
•    renovatie van een bostheater.

Aanvragen
Heeft u een goed plan en wilt u hiervoor een donatie aanvragen, of kent u iemand met een goed idee? Misschien komt het in aanmerking voor een donatie. Wij ontvangen uw aanvraag graag voor 30 april a.s.

Meer informatie
Heeft u nog vragen na het lezen van onze site? Neem dan contact op met het secretariaat van de TVM foundation via (0528) 29 23 95 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bestuur TVM foundation
Joop Atsma
Dirk Jan Klein Essink
Jan Boudesteijn
Annetta de Vries-Tabak