Maak dromen waar met de TVM foundation: stuur uw aanvraag in voor 1 mei

Maak dromen waar met de TVM foundation: stuur uw aanvraag in voor 1 mei
25 jan
2018

Een aanvraag indienen bij de TVM foundation is mogelijk voor leden, medewerkers van leden en medewerkers van de TVM groep. U hoeft niet zelf in het bestuur van de stichting of vereniging te zitten, u kunt ook bemiddelen. Heeft u of kent u een project dat in aanmerking zou kunnen komen voor een donatie? Vul dan het aanvraagformulier in en mail het voor 1 mei naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voorwaarden
Een aanvraag voor een donatie van de TVM foundation voldoet aan een aantal voorwaarden. Het project of initiatief dient zich op Nederland te richten. We behandelen alleen aanvragen die vergezeld zijn van een financiële onderbouwing/begroting. Daarnaast is het belangrijk dat het project een bijdrage levert aan een duurzame verbetering van de maatschappelijke en sociaaleconomische omgeving. Voorbeelden van projecten zijn:

  • verbeteren van een dorpshuis;
  • creëren van een ontmoetingsplaats;
  • aanschaf van duofietsen om bewegen onder ouderen te stimuleren;
  • verbeteren van schepen die ingezet worden op educatief of sociaaleconomisch vlak.

Meer voorbeelden vindt u terug bij projecten.

Uw aanvraag
Op het aanvraagformulier staan de gegevens die voor de behandeling nodig zijn. We nemen alleen volledig aangeleverde aanvragen in behandeling. U kunt uw aanvraag online invullen en met benodigde bijlagen mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vragen?
Heeft u nog vragen, dan helpen wij u graag! U kunt ons bereiken via (0528) 29 29 99 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..