Donatie voor nieuw voerhok voor Hertenkamp Surhuisterveen

Donatie voor nieuw voerhok voor Hertenkamp Surhuisterveen
13 dec
2019

SURHUISTERVEEN - Het Hertenkamp in Surhuisterveen krijgt een donatie van 5000 euro van de TVM foundation. Mede hierdoor kan het nieuwe voerhok voor het hertenkamp aan De Dellen gerealiseerd worden. De cheque werd namens de TVM foundation door Johannes Ritsma en Joop Atsma uitgereikt aan voorzitter Joop Land en vrijwilliger Fokke de Haan van Stichting Hertenkamp Surhuisterveen.

Vrijwilligers hebben veel werk verricht

Het voerhok is bijna klaar, binnenkort wordt deze in gebruik genomen. Vrijwilligers leggen momenteel de laatste hand aan de werkzaamheden. Voorzitter Joop Land is heel blij met de bijdrage van de TVM foundation. Voorzitter Land: “Wij zijn vooral afhankelijk van vrijwilligers. Zij hebben veel gedaan om deze nieuwbouw te realiseren. De donatie van de TVM foundation komt heel goed terecht.”

Een belangrijke functie in het dorp

Het hertenkamp is een prachtige attractie in het dorp waar vele bewoners met hun kinderen en kleinkinderen dagelijks een kijkje nemen. Ze kunnen de dieren hier bewonderen en genieten van de bedrijvigheid. Het nieuwe hok is het 2e in het hertenkamp. Het andere hok blijft ook gewoon staan. Die is voor de dieren, de nieuwe wordt gebruikt om het voer in op te slaan.

Chauffeur Johannes Ritsma deed de aanvraag

De TVM foundation ondersteunt maatschappelijke initiatieven. Net als Johannes (chauffeur bij Boonstra Transport en veiligste chauffeur van Nederland in 2018) kunnen (werknemers van) leden van de Coöperatie TVM een aanvraag doen bij de TVM foundation. Meer informatie over de initiatieven, de voorwaarden en over hoe u een aanvraag indient, vindt u op www.tvmfoundation.nl.

NIET VOOR PUBLICATIE

Meer informatie over bovenstaande kunt u krijgen bij Jolanda Metselaar-Vos, bestuurslid van de TVM foundation en expert klantcommunicatie bij TVM verzekeringen. Zij is bereikbaar via telefoonnummer: +31 (0)528 29 24 49.

Bijschrift foto: (vlnr) Fokke de Haan (beheerder van het Hertenkamp), Johannes Ritsma (veiligste chauffeur van 2018), Joop Land  (voorzitter van het Hertenkamp) en Joop Atsma (voorzitter TVM foundation) voor het nieuwe voerhok.

Fotograaf: Unique Support | Dick Kooy