TVM foundation doneert € 2.500 aan Woonvoorziening Brasem in Hoogeveen

TVM foundation doneert € 2.500 aan Woonvoorziening Brasem in Hoogeveen
25 juni
2018

Stichting Profila Zorg ontving onlangs een cheque van € 2.500 van de TVM foundation, bestemd voor de Woonvoorziening Brasem in Hoogeveen. Teammanager Nancy Logtenberg nam de cheque in ontvangst, uit handen van Tieme Bakker (werkzaam bij TVM verzekeringen), namens de TVM foundation.

Woonvoorziening Brasem biedt begeleid wonen aan mensen met een verstandelijke beperking en/of psychiatrische problematiek in de leeftijd vanaf 18 jaar. ‘De bewoners hebben baat bij een leefomgeving met duidelijkheid en structuur, waar ruimte is voor eigenheid. De locatie bestaat uit twee woningen die door één grote achtertuin aan elkaar verbonden zijn. De bewoners willen graag samen buiten kunnen eten, drinken en de tijd doorbrengen’, aldus Nancy Logtenberg. ‘De woonvoorziening en de bewoners dragen bij aan het evenwicht, de bewustwording en saamhorigheid in de naaste omgeving’.

Ook een project voorleggen aan de TVM foundation?
De Coöperatie TVM reserveert jaarlijks een deel van haar winst en doneert deze aan de TVM foundation. De stichting ondersteunt maatschappelijke initiatieven. Leden/klanten die bij TVM verzekerd zijn kunnen een aanvraag indienen bij de TVM foundation. Ook een project voorleggen aan de TVM foundation? Meer informatie over de initiatieven, de voorwaarden en over hoe u een aanvraag indient, vindt u op www.tvmfoundation.nl.