Vereniging Dorpsbelangen Gauw

Het bestuur van Vereniging Dorpsbelangen Gauw ontving een donatie bestemd voor het Dorpshuis Us Gebou. Bestuursleden Sipke Dotinga en Feikje Bakker namen de cheque in ontvangst, uit handen van Annetta de Vries-Tabak, bestuurslid TVM foundation en Froukje van Dijken van Eric van Dijken Internationaal transport.

In Gauw en omstreken is een actief verenigingsleven, variërend van de biljartclub, de schaakclub, dartclub, zangkoren, jeugdhonk tot aan de oranjevereniging. De leden van deze verenigingen komen dan ook regelmatig in het Dorpshuis en maken er gebruik van de voorzieningen. Niet voor niets is Vereniging Dorpsbelangen Gauw trots op hun kleine dorpsgemeenschap, waarin jong en oud bij het dorpshuis zijn betrokken. Het bestuur van het Dorpshuis is al een aantal jaren bezig met de verbetering van het gebouw, zodat alle bezoekers er ook in de toekomst kunnen blijven komen. Daarom is men continu op zoek naar subsidies om als dorpshuis toekomstbestendig te zijn. De donatie van de TVM foundation is gebruikt voor de aanschaf van meubilair.

 

Op de afbeelding v.l.n.r.: Feikje Bakker, Sipke Dotinga (Dorpsbelangen), Annetta de Vries-Tabak (TVM foundation) en Froukje en Eric van Dijken (Eric van Dijken Internationaal Transport)

In aanwezigheid van veel enthousiaste bezoekers van het Dorpshuis.

 

Plaats: Gauw

Website: www.gauwsters.nl